Verslag st. Wdijk/Col.Boys JO16-1 – Grenswachters JO16-1

Print Friendly, PDF & Email

Zaterdag 7 september kwamen de Grenswachters op bezoek in Colijnsplaat. Nadat Nathan de wedstrijd op gang had gefloten nam eerst Grenswachters het initiatief en al na 2 minuten moest Sem met een snoekduik een vroege goal voorkomen. Maar na 4 minuten kon Wfd/Colijn de score openen. Jozef ging diep, zijn schot stuitte op de keeper, maar in de rebound schoot Thijs de 1-0 binnen. Een paar minuten later passte diezelfde Thijs op Jozef, een verdediger van Grenswachters zat ertussen, maar zijn onderschepping belande in het doel. Zo stonden we al snel op een 2-0 voorsprong. Ondanks het overwicht van Wfd/Colijn schoot na 13 minuten Grenswachters de aansluitingstreffer binnen. We bleven de bovenliggende partij en een paar minuten later passeerde Teun in de 16 meter een verdediger en schoof beheerst de 3-1 in het net. Verdedigend wonnen Stef, Jeroen en Liam ieder duel dus er was verder geen vuiltje aan de lucht. En als Grenswachters het doel al wist te bereiken was daar altijd de sterk keepende Sem nog. Na een half uur leken we de voorsprong uit te breiden, maar Timur’s poeier trof de paal. En zo gingen we met een 3-1 voorsprong rusten.

Gelijk na rust belande een poging van Jozef via de keeper in de voeten van Thijs en ‘il capitano’ schoot beheerst de bal in het doel. Dit betekende de nekslag boor Grenswachters. Een kwartier later kreeg Teun de bal op rand 16 meter, hij draaide in en met een strak schot breide hij de voorsprong uit naar 5-1. Na een verdedigende fout kon Grenswachters hun totaal nog op 2 brengen, maar de wedstrijd was gespeeld. Vlak voor tijd onderschepte Finn de bal na zijn passje stuurde Max Jozef diep, die met een fraai lobje over de duikende keeper heen de eindstand op 6-2 bracht.

Een goede wedstrijd waarbij de 3 punten op geen enkel moment in gevaar zijn gekomen.